Болни фантазии, болшевизъм, злоупотреба с властта за лични цели, липса

...
Болни фантазии, болшевизъм, злоупотреба с властта за лични цели, липса
Коментари Харесай

Сачева: Нищо от това, което чух в записите не е нормално

Болни мечти, болшевизъм, корист с властта за персонални цели, липса на обикновена човешка нравственос. Нищо от това, което чух в записите не е обикновено. А не дребна част от разказаното в него е и неистина.

Това написа в обява в своя фейсбук профил депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева.

" Няма повече място за приемливост и взаимни отстъпки. Да, България е на кръстопът. Раздирана от хибридни офанзиви и злокобни опити за смяна на геополитическия ни избор. Да, има нежно съгласие за правосъдна промяна и промени в Конституцията. Да, на ръба сме да изпаднем от бъдещето на Европа и света ", написа още Сачева.

" Да, далновидното решение през днешния ден е да има постоянно държавно управление. Но, устойчиво постоянно държавно управление. Стабилното постоянно държавно управление изисква ясно отчитане на вота на хората - първата и втората политическа мощ би трябвало да споделят отговорността на ръководството. Политическите водачи нямат място в предстоящ кабинет ", съобщи тя и добави:

" Дълголетието в политиката и в историята се обезпечава със смели решения. Ала-балата е най-краткия път към презрението. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР