Болната Евгения Банева вилнее по морето. Вместо да се лекува,

...
Болната Евгения Банева вилнее по морето. Вместо да се лекува,
Коментари Харесай

Болната Евгения Банева забрави за ареста, забавлява се на морето

 " Болната " Евгения Банева вилнее по морето. Вместо да се лекува, с каквото опрощение излетя от килията на 12 юли, подсъдимата милионерка бе видяна да отпива студено бяло вино на плажа " Русалка " в компанията на свои приятелки.

Жената на олигарха Николай Банев, който продължава да търка арестантските нарове най-малко до старта на делото против фамозното семейство, планувано за 24 септември, наподобява възобновена след 8 месеца в " кафеза ".

Свидетелите на благата сценка се чудят по какъв начин " тежко болната " Евгения Банева намира сили за плажни удоволствия, откакто правосъдно медицинска експертиза откри, че здравословното й положение постанова незабавно оперативно лекуване на щитовидната жлеза?!

Именно това стана мотив съдът да пусне смуглата богаташка за болнично лекуване. Вместо обаче да се подложи на скалпела, който да отстрани " огромен възел " на жлезата, Евгения реши да се забавлява в хотелския комплекс, благосъстоятелност на брачна половинка й, написа лупа.бг.

Семейство Баневи са с обвинявания за присъединяване в проведена незаконна група, пране на пари, данъчни закононарушения и нелегално владение на оръжия. За причинител на закононарушенията е посочен пишман приватизаторът Николай Банев, Евгения е упрекната като негов асистент.

Двамата са дадени на съда, като съучастници при изпиране на пари. Майката на Банев – Мария, също е с обвиняване за изпиране на пари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР