Болна от рак майка на седем деца от английското графство

...
Болна от рак майка на седем деца от английското графство
Коментари Харесай

Трагедия: 32-годишна майка на седем деца умря часове след сватбата на мечтите си

Болна от рак майка на седем деца от британското графство Дербшир се омъжи в болничното заведение часове преди гибелта си.

32-годишната Катрина Скот и 48-годишният й сътрудник Джей се срещали от 10 години, само че нямали брак, написа Mirror.

Катрина имала седем деца на възраст от шест до 22 години, най-голямото момиче било осиновено.

През август британката отишла на планов обзор при лекаря поради лесна отмалялост. Когато резултатите от анализите се забавили, тя и приятелят й почнали да се тормозят.

През септември Катрина минала през биопсия и пристигнала страшната диагноза - рак на черния дроб, само че болестта се популяризирало към белите дробове и жлъчката, която го направило неизлечимо.

Британката била приета в болница в Кралската болница в Дерби. Там двойката отпразнувала сватбата, за която Скот си мечтала. Тя и приятелят й произнесли клетвите си пред родственици и другари.



По думите на Джей на идващия ден след сватбата той видял дъга, която се простирала сред дома му и болничното заведение и си споделил - всичко е свършено. Мъжът признава, че в този миг като че ли усетил, че обичаната му си отива.

Той побързал към болничното заведение и схванал, че жена му умира щом погледнал в очите й. Тогава взел по-малките деца от учебно заведение и позвънил на по-големите, с цел да могат да се простят с майка си.



След гибелта на Катрина приятелите поддържат фамилията и събират пари за коледни дарове на децата.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР