Болна ли е Лили Иванова, се питат многохилядните ѝ фенове,

...
Болна ли е Лили Иванова, се питат многохилядните ѝ фенове,
Коментари Харесай

Лили Иванова плашещо слаба

Болна ли е Лили Иванова, се питат многохилядните ѝ почитатели, откакто от месец насам примата не стопира да слабее скоротечно.

Естрадната звезда постоянно е поддържала фина фигура, само че в последно време се е стопила съвсем на половина.

В момента Лили тежала едвам 40 кг – колкото дете на 10 години. Дали повода за отслабването ѝ е чиста проба суетност, или се дължи на заболяване, певицата не издава. Че тялото ѝ е изгубило здравословен тип, се увериха и фотографите на „ Ретро “.

Примата бе изловена да напуща столичния си апартамент в безоблачен есенен ден. Заради високите температури тя си бе разрешила да смъкна екстравагантното си яке и да излезе единствено по тениска с пай ръкав – нещо, което не се е случвало най-малко от 10 години. Нарушаването на стилните ѝ закони сподели, че ръцете ѝ са като клечки, а кожата ѝ е транспарантна като оризова хартия, под която си личат релефните ѝ вени. За да не става тази панорама притежание на публиката, и зиме, и лете Лили носи тоалети, прикриващи цялата дължина на ръцете, че даже и кожени ръкавици, с цел да не се виждат бръчките и разширените вени по пръстите ѝ.

Че естрадната легенда не е напълно в кондиция, си пролича и от това, че едвам балансира на ботите си с асиметрични токове, които костват 3 хиляди лв. и са дело на обичания ѝ дизайнер - Ив Сен Лоран. Вечната Амбър не успяваше да пази изключително добре равновесие, само че не ѝ се наложи да се мъчи дълго на него, тъй като белият ѝ джип „ Мерцедес “ и персоналният ѝ водач я чакаха на метър от входа на кооперацията ѝ.

Придвижвайки се към колата, лекият ветрец размести прическата на звездата и под емблематичния ѝ бретон се подадоха чисто новите ѝ вежди. Естрадната легенда очевидно се възползвала от най-новата фикс идея в областта на хубостта – микроблейдинг. Той съставлява процедура за изобразяване на вежди, които имитират съвсем човешките косъмчета. Прави се на правилото на татуировките, само че с анестезия, тъй като е извънредно мъчително.

За да наподобява добре финалният резултат, дамите изтърпяват под над 500 пробождания в кожата, каквито философски издържала и Лили. Цената не е по никакъв начин ниска – сред 400 и 600 лв., а резултатът трае до 2-3 години, след това избледнява. До процедурата Лили стигнала, тъй като в последните години натуралните ѝ вежди оредели и съвсем не си личали.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР