Болките в кръста със сигурност са състояние, познато на почти

...
Болките в кръста със сигурност са състояние, познато на почти
Коментари Харесай

Прогонете болките в кръста с колан от канап

Болките в кръста сигурно са положение, познато на съвсем всеки един от нас. Статистиките демонстрират, че към 80 на 100 от българите към този момент са страдали от неприятния дискомфорт, който от време на време се появява без забележима причина. Едно от най-проверените през годините и ефикасни средства за справяне с неприятните болежки е канапът.

Завързването на парче от него към кръста е способ, практикуван в националната медицина от епохи, а най-важното е, че обезпечено води до облекчение на дискомфорта. Все отново неслучайно канапът е именуван „ селския космодиск “ в последните години.

За задачата ви трябват единствено три най-обикновени връзки връв, които да сплетете дружно и да завържете към кръста си. Носете канапения колан в продължение на най-малко месец и половина, като го сваляте единствено под душа.

Той спомага за елиминиране на насъбраното статично електричество в тялото ни, като отстранява болката. Никога не го поставяйте върху разранена кожа или върху бенки.

На помощ при болките в кръста идва и турската керемида, а този способ преди време препоръчвала самата Ванга. За задачата ви би трябвало единствено една керемида от остаряла къща (в никакъв случай не използвайте модерни керемиди, няма да има ефект).

Счукайте я на прахуляк, прибавете три разрушени яйчни белтъка, пакет бял тамян, още веднъж стрит на прахуляк, и чаена чаша ракия (по опция гроздова). Сместа се слага върху чиста ленена забрадка и се увива към кръста, като би трябвало да престои една нощ. Ефектът ще е налице още на идната заран.

Източник: Струма.бг
тагове болежка кръст връв колан
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР