Болките в костите и ставите изчезват наред с тежестта в

...
Болките в костите и ставите изчезват наред с тежестта в
Коментари Харесай

Артритът Ме Убиваше От Както Се Помня, Но Един Дядо Ми Даде Тази Рецепта, Болката Се Изпари, Подмладих Се С 20 Години

Болките в костите и ставите изчезват наред с тежестта в краката. Спрете да харчите пари за скъпи смазки и гелове в случай че страдате от болки в гърба и ставите или от болки вследствие от минали контузии. Тази рецепта съдържа единствено няколко съставки, само че ще направи повече за вас от противовъзпалителните артикули, които купувате без рецепта.

Артритът се трансформира в едно от най-често срещаните болести в днешно време.

Симптомите му, като ставна болежка и лимитирано придвижване са вследствие на вдървеност, подуване и парене в засегнатите места. Артритът може да докара до още затруднения като отмалялост, висока температура и може да засегне белите дробове, бъбреците и сърцето.

Конвенционалните лекувания се концентрират най-много върху незабавното облекчение на признаците, вместо върху обезпечаването на дълготрайни радикални лекувания. И още нещо, Аюрведа, античната лечебна просвета, дава съответни и ефикасни решения за болки и хронични проблеми.

Според Аюрведа, артритът основно се предизвиква от влошено храносмилане и отслабена функционалност на дебелото черво, които разрешават токсините (Ама) да се наптрупват в ставите, написа " За дамата ". Това стопира действието, подвижността и положителното физическо положение на ставите.

Тук представяме чудодеен домашно подготвен лек, който облекчава болките и укрепва структурата на костите! Той оказва помощ при остеопороза, болки в гърба, болки в костите, ставни болки и артрит.

Лек за прекъсване на болките в ставите, гърба, остеопороза, артрит

Съставки:

100 мл йод
300 мл 70% алкохол (от аптеката)
10 таблетки – аналгин, андол или аспирин

Приготвяне и приложимост:

Започнете със счукване на таблетките и ги смесете със спирта и йода. Оставете съставките да се смесят добре 21 дни. След това лекът е подготвен за приложимост.

Нанасяйте сместа напряко върху мъчителното място или правете компрес с мазилото.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР