Болки в гърлото.На всеки се е случвало някога да не

...
Болки в гърлото.На всеки се е случвало някога да не
Коментари Харесай

Как да надвием болката. Пет изпитани съвета.

Болки в гърлото.

На всеки се е случвало в миналото да не чуе какво му се приказва. Следва дребна изненада: За да чувате, би трябвало да слушате с дясното ухо. Доказано е, че с него се възприема по-лесно говоримата тирада, а с лявото музиката. При левичарите, несъмнено това е тъкмо наобратно.

Край на страха от игли
Има хора, които много се опасяват от игли когато се наложи да им се вършат инжекции. Всеки има собствен личен трик по какъв начин да си вдъхва кураж, само че има един, годен за всички – пробвайте да кашляте. Проучванията демонстрират, че хората, които кашлят по време на интравенозни инжекции, усещат по-малко болка  (все отново пробвайте се да не се движите с цел да не стане беля) . Кашлицата предизвиква ненадейно краткотрайно повишение на налягането в гръдния панер, което трансформира функционалността на гръбначния мозък, който би трябвало да достави сигнала до центъра на болката в мозъка ви.

Задръстен нос
При запушен нос има нещо просто, наречено способ на доктор Лиза де Стефано . Просто направете няколко пъти две елементарни извършения – първо с език натиснете няколко пъти небцето, а по-късно с пръст натиснете точката сред веждите. След към 20 секунди ще почувствате облекчение.

Лягане след изобилна храна
Преяли сте, само че би трябвало да си легнете. Добре, само че по-късно ще усетите огромен дискомфорт. Проблемът е предотвратим, просто легнете на лявата си страна, тогава стомахът ви ще бъде по-ниска от хранопровода точка, тъй че няма да ви излязат киселини.

Без мехури при изгаряне
Мехурите при изгаряне могат да бъдат избегнати. Ако площта на изгарянето не е огромна, просто измийте добре хубавичко си ръка и с палец натиснете леко опареното място. Това ще накара вените по-бързо да се затворят, тъй че няма да ви излязат мехури.

Инфо: AdMe.RU

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР