Болката е естествен сигнал на организма, че съществува проблем. Свикнали

...
Болката е естествен сигнал на организма, че съществува проблем. Свикнали
Коментари Харесай

9 случая, когато може да боли в една част на тялото, а истинският проблем да е в друга

Болката е натурален сигнал на организма, че съществува проблем. Свикнали сме да откриваме директна връзка сред мястото на болката и органа или частта от тялото, ситуирана на това място , като сме сигурни, че знаем какво тъкмо ни боли.

Оказва се, че мястото на болките не постоянно демонстрира техния източник. Съществуват по този начин наречените фантомни болки, когато дисфункцията участва в една част на тялото, а боли в напълно друга част .

 болежка iStock

От уеб страницата Енергетика показват няколко такива случая, които е добре да имаме поради.* Вижте образците в галерията долу.

*Статията е предопределена единствено за просветителни и познавателни цели и не е сурогат на професионални медицински препоръки, диагноза или лекуване. Винаги се консултирайте с вашия доктор за всевъзможни въпроси, които имате във връзка с здравословното си положение.
Когато ни боли в една част от тялото, а казусът е в друга 9 фотоси  Когато ни боли в една част от тялото, а казусът е в друга  Когато ни боли в една част от тялото, а казусът е в друга  Когато ни боли в една част от тялото, а казусът е в друга  Когато ни боли в една част от тялото, а казусът е в друга
 ох на мама Личен списък
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР