Болката беше ужасна, не можех дори да се изправя и

...
Болката беше ужасна, не можех дори да се изправя и
Коментари Харесай

Аз Съм На 50 Години, Лекарите Вдигнаха Ръце! Един Случаен Дядо Ме Избави От Болките С Това

Болката беше ужасна, не можех даже да се изправя и през нощта не можех да дремя. За да заспя, пиех димедрол. Един другар, който видя тъгите ми, ме посъветва постоянно да обливам краката си със студена вода. Да, след 5-10 минути болката изчезваше, само че по-късно се появяваше със същата мощ.

След това работих в работа за самотни пенсионери и инвалиди и поех грижата за един дядо.

И по този начин, откакто научи за казуса ми, той ме посъветва да наквасвам краката си през нощта в елементарна суроватка.

Следвайки съвета му, вечерта на същия ден нагрях сместа до търпима гореща температура, сложих я върху мъчителното място и държах сместа, до момента в който се охлади. После обух чорапи и си легнах. Може и да не вярвате, само че за пръв път през дългите месеци на изтезание аз заспах без проблеми и спах цяла нощ.

Повторих процедурата още 3 нощи поред и забравих за кошмара, който ме измъчваше. Сега мога да танцувам. Но най-изненадващото е, че макар обстоятелството, че имам разширени вени, този способ не ми навреди, а в действителност ми оказа помощ да се възстановя.

И когато, по съвет на една жена, се пробвах да се отърва от напуканите пети, като биех петите си в пода, това единствено утежни положението ми. Успях да извърша процедурата няколко пъти с голяма компликация, а по-късно имаше такава болежка, че ми се струваше, че ще умра… Така че поучавам всички да употребяват тази суроватка, с цел да ги отстраняват.

Този млечен артикул даже оказа помощ на котката ми, когато лапичката ѝ беше подута. Загрях суроватката, сложих я на лапичката и котката стартира да тича, както преди.

Суроватката ми оказа помощ да се оправя с цирей, написа " Букварче ". Нараних пръста си в тръните на розите и скоро набъбна, зачерви се и стартира да се възпалява. Седмицата търпях болката, а по-късно си спомних за суроватката. Напарих два пъти ръката си и пръстът ми се върна към естественото.

Млечна суроватка – най-уникалният алкален артикул в света, има всичко, което е потребно в млякото, само че не съдържа никакви алергени (казеин, лактоза и др.).

Продуктът е 100% диетичен. Много потребен за дами на всякаква възраст.

Суроватката може да се получи при приготвянето на домашна извара, която също принадлежи към листата с алкални храни.

Ето и една от простите предписания за подготвяне на домашна извара:

Загрейте 1-2 литра ферментирало мляко (на слаб огън) на водна баня, след което го изсипете в огромна тенджера (можете да я оставите в стъклен буркан с подобаващ размер).

Загрявайте, до момента в който суроватката се раздели (жълта течност) и не получите извара с мечтаната консистенция. До тук този развой лишава 1-2 часа. Отделете изварата от суроватката и можете да я ядете.

Вижте още: Домашно приготвеното кисело зеле бори редица заболявания

Напомням ви, че в границите на 5 часа суроватката има алкална реакция. Тя би трябвало да се пие без прибавяне на захар. Може да се употребява и за подготвяне на самун, палачинки и всевъзможни други типове печива.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР