Боливудската звезда Приянка Чопра призна, че е ужасна съпруга. Разбира

...
Боливудската звезда Приянка Чопра призна, че е ужасна съпруга. Разбира
Коментари Харесай

Приянка Чопра: Аз съм ужасна съпруга

Боливудската звезда Приянка Чопра призна, че е ужасна брачна половинка. Разбира се, това се случи в кръга на шегата, а повода са нулевите умения на актрисата в кухнята.

„ Не мога да сготвям. Още когато ми предложи брак му споделих: „ Слушай, знам, че си от положително южняшко семейство и си привикнал майка ти да готви необикновено. Но не се жениш за подобен вид момиче. Мога вероятно да върша яйца “, описа по време на гостуването си в шоуто The View 36-годишната хубавица.

Съпругът й – музикантът Ник Джонас, реагирал повече от обикновено на новината.

„ Затова съм ужасна брачна половинка, само че отговорът му беше страховит, когато му го заявих. Той сподели: „ Мило, аз също не мога да сготвям “, добави тя.

Двамата скоро няма да образуват тандем в кухнята, само че Ник се надява с обичаната му да влязат в музикално студио дружно.

"Отворен съм към концепцията да запишем дует. Тя има необикновен глас. У дома постоянно слушаме музика и танцуваме. На този стадий просто се любуваме на първите месеци от фамилния ни живот и следва да забележим накъде ще ни води ", показа неотдавна 26-годишният Джонас за изявление пред сп. People.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР