Болезнено е да се влюбиш в неподходящ човек – да

...
Болезнено е да се влюбиш в неподходящ човек – да
Коментари Харесай

4 зодии, които доста често хлътват в човек, който не им отвръща със същото

Болезнено е да се влюбиш в несъответствуващ човек – да даваш страсти, усеща и грижа на някой, който не ти отвръща със същото. Някои хора споделят, че до момента в който срещнеш подобаващ, минаваш през любови, които не са за теб. Това го знаят доста добре идващите 4 зодии, които имат гения да се влюбват в несъответствуващи сътрудници, пилеейки обичта си. И въпреки да има знаци за това, те постоянно ги подценяват поради мощните страсти. Ето кои са те.

Стрелец – те са сложни персони за връзка, тъй като обичат свободата си. Не понасят да бъдат ограничавани и бягат, когато видят, че някой заплашва свободолюбието им. Обичат провокациите, които постоянно ги изправят пред неверния човек. Обикновено попадат на хора, които не търсят връзка или такива, които не им разрешават да се приближат до тях. Болезнено е за гордия Стрелец да бъде отритнат и това може да го накара да се затвори в себе си, само че да не го демонстрира пред света. Не могат да се примирят, когато егото им бъде накърнено, претърпяват го доста мъчно.
 Зодиите, които в никакъв случай не признават любовта си Зодиите, които в никакъв случай не признават любовта си
От тези два знака на зодиака в никакъв случай няма да получите пояснение в обич.Те показват възприятията си по по-различен метод. Думите не са...

Близнаци – не обичат самотата. Радват се на компанията на хората, отзивчиви са и обичат заниманието. Точно поради това постоянно биват подлъгвани да се влюбят в несъответствуващ човек. Някой занимателен като тях, който обаче не им демонстрира отношението, което желаят да видят. Често, с цел да победят самотата, се вглъбяват в човек, който не ги заслужава. Способни са да бъдат с някого, към който нямат усеща, а в това време сърцето им да принадлежи на различен човек.

Рак – прочувствените Раци имат много крепко сърце, подлежащо на доста разбивания. Те копнеят за обич и дават същото в подмяна. Често обаче попадат на несъответствуващи хора. Те са благи и грижовни. Грешката им е, че се привързват към всеки, който прояви повече внимание към тях. Това може да ги обърка и да си помислят, че индивидът показва усеща, само че това не е по този начин. Оттам сърцето им бива разбивано. Дълго страдат по несподелената си обич.

Овен – те са спечелили, нормално вършат каквото желаят и получават същото. В любовта обаче не постоянно са късметлии. Още по-трудно го признават, тъй като това значи неуспех за тях. Типично за тях е да се влюбят в някой известен, център на внимание или душата на компанията. Да желаят да бъдат с него непременно, само че той постоянно да ги подценява. Това ги кара да страдат и тъй като им е мъчно да се откажат, живеят с тъгата си прекомерно дълго време.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР