Болезнена ревност е причината за изненадващото бягство от затвора на

...
Болезнена ревност е причината за изненадващото бягство от затвора на
Коментари Харесай

Лъсна причината, накарала свирепия бандит Дамбея да духне от пандиза

Болезнена ревнивост е повода за изненадващото бягство от пандиза на рисковия рецидивист Дамян Кършовски-Дамбея, написа Флагман.бг. Въпреки че близо 5 години е зад решетките поради въоръжен обир и опит за ликвидиране, някогашният член на „ Бандата на Рижите “ не спирал да тормози брачната половинка си.

Двамата към момента са публично женени, защото ужасената бургазлийка нямала храброст да се разведе с нарушителя, от който имала момченце.

Дамбея непрекъснато желал да управлява жена си, до момента в който е зад решетките. Още в самото начало на престоя си в зандана рецидивистът решил да направи ужасяващо предизвестие към нея. Кършовски пратил разрязана агнешка глава на брачната половинка си, която й била доставена персонално от различен пандизчия, също с доста богато престъпно досие.

Дамбея непрекъснато звънял по телефона на брачната половинка си, макар че контактът с външния свят е безусловно неразрешен на пандизчиите. Кулминацията обаче пристигнала преди няколко месеца.

Кършовски духна, до момента в който работи на външен обект в Камено. Той отишъл непосредствено при жена си, като я заплашил с ликвидиране. Според нашите източници Дамбея имал в себе си нож и даже си разрешил да удари два пъти бургазлийката пред служителите на реда, пристигнали да го арестуват след сигнал на незабавния тел. 112.

На екшъна, който се разиграл измежду бял ден в ж.к. „ Славейков “, имало доста очевидци. Освен ножа, при ареста ченгетата иззели и няколко телефона от Кършовски.

Престъпникът сътворил дивия екшън единствено няколко месеца преди да излежи половината от 8-годишната си присъда и да получи право на условно предварително освобождение. Това към този момент няма по какъв начин да се случи, като рецидивистът е застрашен от ново 3-годишно наказване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР