Болестите са предотвратими само с определен начин на живот и

...
Болестите са предотвратими само с определен начин на живот и
Коментари Харесай

Д-р Емилова: Болестите са предотвратими само с определен начин на живот и хранене

Болестите са предотвратими единствено с избран метод на живот и хранене, съобщи в предаването „ Хоризонт до обед “ доктор Людмила Емилова. Ръководеният от нея медицински център за безлекарствено лекуване чества 25-годишнина. По този мотив тя сподели:

„ Всичките хиляди пациенти, които ние с екипа сме наблюдавали в продължение на доста години, ни дават убеденост да работим по тази система. Най-прекрасната система за лечебно недояждане, най-подходяща за актуалния цивилизован човек е точно системата на българката Лидия Ковачева. Дано в миналото, когато станем естествена страна, тази жена бъде оповестена за светица. Тя е върнала към живота доста хора, нейната система е фамозна в целия свят. В центъра идват хора отвред “.

Не на всички можем да помогнем на 100%, сподели доктор Емилова и изясни, че има вродени болести или тежки заболявания в напреднал етап, при които не могат да оказват помощ изцяло.

Д-р Емилова акцентира значимостта на културата на хранене: „ Готова съм да обуча гратис всички доброволци, които желаят да отидат по класовете в цяла България и да опишат малко повече за здравословния метод на хранене “.

„ 26 години, откогато ползвам тази стратегия, не съм споделила и не съм забранила на някой да яде скотски храни. Въпросът е в случай че се ядат скотски храни, да бъде рядко и те да са с положително качество “, сподели доктор Людмила Емилова. 
Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР