Болен съм и искам да ми съчувствате, затова ще си

...
Болен съм и искам да ми съчувствате, затова ще си
Коментари Харесай

Болен здрав носи, ама умното си е умно

Болен съм и желая да ми съчувствате, по тази причина ще си излея душата, без да укривам нищо от вас, тъй като съм непрестанно на Първа линия, както гласят рекомендациите към всички почтени хора в тая напрегната национална и международна историческа минута. 
Всички най-свидни синове на България сме на Първа линия всекидневно, еженощно, ежеобедно.
Ние нямаме обедна отмора, нямаме следобедна закуска, пропущаме си лечебните процедури, единствено и единствено да сме на Първа линия, да се мъчим за Отечеството през днешния ден, както не сме се мъчили и по турско, и по руско, и по византийско. 
Ех, елементарно му е било на Исус - мъчил се, квото се мъчил до 33, изработил си е международната популярност рано-рано и - здравей, Вечност. 
А ние опъваме каиша в старша възраст, към този момент сме очукани от борбата с Времето, дами на легло ни чакат на всички континенти, пари си имаме отсам до Средиземно море, но не можем да си позволим отмора, ще работим до финален мирис!
Демокрацията е най-тежкият за ръководство публичен строй - всеки прави каквото си желае, всеки е доста значим, а би трябвало и на избори да вървиш, дето колкото и да ги фалшифицираш, въпреки всичко би трябвало и някаква действителна електорална база да имаш. Демокрацията не е като диктатурата - вземеш им страха, унищожаваш малко материал, малко други натикаш по лагери - и си гледаш страната. А в този момент - болен здрав носи. Едва виждам, не мога да си измия краката, само че отново се активизирам да нахокам министрите, да направя едно шоу за народа, да си прокарам гледните точки, а те моите гледни точки са към 600 в секунда, тъй че и това не е лесна работа. 
Ние едвам смогваме да създадем по някое и друго дете на места из пристанищата - и отново, и отново препускаме в националната работа, не оставяме за момент своите публични отговорности. 
Аз да вземем за пример лятото пуснах вируса. 
Нарочно. Да тръгне да шета, до момента в който е в лятно въодушевление, да поошета малко, пък на който му е писано да почине безславно на Втора линия, то си е негова работа. 
Аз съм на Първа линия и работя извънредно мъдро, поредно, невъзмутимо. 
Тия дни без да желая заразих някакъв брой хора, тъй като работата ми е да издавам полуадекватни разпоредби, обичам да го върша пред аудитория, на огромен децибел и отвисоко. 
Може и някоя мисирка да съм заразил, не диспутирам. 
Не мога да се карам и да издавам полуадекватни заповеди с маска, не ми е комфортно, не ми е естествено, не ми се чува добре гласът. Затова може да съм поръсил някой вирус като поп с китка босилек - няма по какъв начин, аз имам и духовна задача по въздушно-капков път. 
Разберете, на тия хора, които съм заразил, не им се дразня за нищо. Те може би ще ме псуват скрито или очевидно, няма проблем, аз съм най-отпред и за това. Да поема хулите, да поема отрицателната сила, да изкупя непознатите грехове, да бъда обруган незслужено - дано. 
Не ме е боязън ни от вирус, ни от демон, ни от съвест. Аз съм на Първа линия и съм се жертвал, и напрягам вратни жили до финален мирис. 
За вас. 
За България. 
 Свещеник в Съединени американски щати пръска светена вода с револвер играчка поради Ковид-19
Попът като ръси - ръси по цялото село. Ако съм заразил някого, не е преднамерено. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР