Бокьорът Кубрат Пулев се извини на репортерката Джени Суши заради

...
Бокьорът Кубрат Пулев се извини на репортерката Джени Суши заради
Коментари Харесай

Кобрата: Извинявам се на Джени Суши, спрете с негативните коментари

Бокьорът Кубрат Пулев се извини на репортерката Джени Суши поради дейностите си след успеха над Богдан Дину. Кобрата към този момент е приключил курса за полов тормоз, който трябваше да изкара, откакто му лишиха лиценза за Калифорния и написа, че изцяло осъзнава какъв брой несвоевременно се е държал.
Джени Суши: Кубрат Пулев очевидно не схваща какво е полов тормоз (ВИДЕО) Репортерката и адвокатката ѝ нападнаха промоутъра на Кобрата
" Миналата седмица приключих въздействащ 2-часов курс за полов тормоз, воден от господин Барет Морис и координаторката му Сара Ватенберг. Обучението ме накара да схвана по-добре, че случаят, който се случи на 23 март, сред мен и журналистката Джени Равало, беше изцяло недопустим.

Продължавам да извършвам отговорностите си да преминавам нужните образования и да взимам ограничения за коригиращи дейности, нужни за възобновяване на моя лиценз за бокс в Калифорния. Искам да съм сигурен, че всичките ми почитатели знаят - направих неточност и сбърках. Продължавам да поемам цялостна отговорност за дейностите си.

Накрая желая откровено да се извиня на репортерката Джени Равало.

Не на последно място, един от доста уроци, които научих от събеседването с господин Морис, е, че би трябвало да бъда доста явен към приятелите, фамилията и с почитателите си - не утвърждавам никакви отрицателни мнения по отношение на госпожа Равало по отношение на този въпрос.

За тази цел, апелирам, въздържайте се от издание на пренебрежителни мнения по отношение на госпожа Равало в моите профили в обществени медии, под видеоклиповете ми или в други форми на медии.

Благодаря на всички ви! ", написа Кубрат Пулев в профила си във " Facebook ".

Както е известно, след успеха си над румънеца Кобрата целуна американската кореспондентка по устните, а това докара до прекъсването на лиценза му от спортната комисия в Калифорния. Пулев бе санкциониран и заставен да изкара курс, обвързван със половия тормоз.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР