Боксьорите Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър се обявиха за победители

...
Боксьорите Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър се обявиха за победители
Коментари Харесай

Фюри и Уайлдър се чувстват победители след равенството, смятат Джошуа за страхливец

 Сблъсъкът сред Фюри и Уайлдър не излъчи победител
Боксьорите Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър се оповестиха за спечелили в мача сред двамата за международната купа във версия WBC.

Циганският крал и Бронзовият бомбардировач приключиха наедно в Лос Анджелис. Британецът разгласи, че двамата с Уайлдър са най-хубавите боксьори в категорията и атакува носителя на четири шампионски пояса Антъни Джошуа.

Американецът се съгласи изцяло с изказванието на Фюри. Другото, към което се сплотиха двамата, е, че реваншът е на практика неминуем, и то освен поради спорното съдийско решение, а и поради високото качество на борбата.

" Бях в нокдаун, само че не преставам да имам вяра, че завоювах мача. Светът знае, че съм прав. Показах цялостен професионализъм. Циганския крал се завърна. Бих се със застрашителен противник. Дионтей, благодаря за опцията. Бог да те благослови. Благодаря на всеки почитател по света за поддръжката.

Аз съм войник и Иисус се грижи за мен. Той в никакъв случай няма да разреши да ме нокаутират. Бих се с цялото си сърце против втория най-хубав боксьор в света. Първият съм аз. Сега двамата се прибираме при нашите фамилии здрави.



Бях надалеч от околните си в продължение на 10 седмици и в този момент желая да прекарам с тях всеки един момент по време на празниците. На 100% съм сигурен, че ще имаме втори мач с Уайлдър. С него сме двата най-хубави боксьори в тежката категория. Има още един, само че той е страхливец. Джошуа, къде си? ", сподели Фюри.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР