Боксьори от Бразилия, Сърбия, Франция, Аржентина, Австралия и още няколко

...
Боксьори от Бразилия, Сърбия, Франция, Аржентина, Австралия и още няколко
Коментари Харесай

Боксьори от Бразилия, Сърбия, Франция, Аржентина и Австралия водят подготовка с националите ни преди Странджа“

Боксьори от Бразилия, Сърбия, Франция, Аржентина, Австралия и още няколко страни водят подготовка с родните национали преди старта на Купа „ Странджа “. Най-старият боксов шампионат в Европа ще се организира в зала „ София “ от 20 до 26 февруари. 74-ото издание на конкуренцията ще бъде извънредно мощно, като поръчки са подадени за над 450 боксьори от 42 страни.

Боксьори от шест континента се чака да се качат на кръга в столицата ни, с цел да си оспорват едно от най-ценните оценки на Стария континент, както при мъжете, по този начин и при дамите.

България се чака да бъде показана от 18 боксьори (12 мъже и 6 жени).

Българските национали не престават подготовката си за шампионата, като към този момент са в финален стадий въз основата в Дианабад. Старши треньорът на дамите Борислав Георгиев съобщи, че удовлетворен изцяло от равнището на противници, с които упражняват девойките.

„ Много хубави спаринги стават. По този метод ще влезем в нужния темп на шампионата. Момичетата влагат максимума и съм удовлетворен от желанието, което демонстрират всеки ден “, разяснява Георгиев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР