Боксьорчето всяка нощ вилнее по кръчмите в компанията на свои

...
Боксьорчето всяка нощ вилнее по кръчмите в компанията на свои
Коментари Харесай

Как Можа Да Й Го Причини! Благой Извърши Непростимото С Много Бременната Десислава! Ето Снимки, Младокът Я Е

Боксьорчето всяка нощ вилнее по кръчмите в компанията на свои другари и разнообразни бръмчалки, написа " Хот Арена ".

Близки до двойката разкриха, че боксьорът я прави луда. Деси Слава е в суматоха, че ще пристигна ден, в който 19 години по-младият от нея Благой може да я смени със своя връстница. Фолк дивата пръска всичките си пари за Малката Кобра - купи му кола, всяка седмица обновява дрешника му с нови облекла, а той се скъсва да купонясва със студентки.

Според клюките Благой Найденов изневерява на Деси със супер мацка - студентка в НСА.



Говори се, че интимната им спекулация била относително прясна. Двамата поддържали връзка от към месец. Благой обаче нямал желание да зареже Деси Слава, а единствено малко да разнообрази полови си живот, гласи клюката. А и за какво да го прави, като златната кокошка в лицето на кака Деси ще спре да му снася пари.

И до момента в който за младия баща купонът тече на макс, Деси Слава се вълнува от напълно разнообразни неща. Певицата е бременна в шестия месец и към този момент не желае да рискува здравето на зародиша, вървешком по участия, по тази причина прекарва дните си вкъщи. Бебето й е мъжко и пайнерката ще го ражда с напрягане, без цезарово сечение. С Благой в началото мислели, че ще имат момиче, само че упованията им не се оправдали. Затова двамата са се зарекли да продължат да работят за увеличение на потомството си, до момента в който не се снабдят и с женско бебе.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР