Боксьорът в тежка категория Дерек Чисора се закани да притисне

...
Боксьорът в тежка категория Дерек Чисора се закани да притисне
Коментари Харесай

Чисора: Ще притисна жестоко Усик

Боксьорът в тежка категория Дерек Чисора се закани да притисне съществено Александър Усик, когато двамата се срещнат на кръга. Те трябваше да се бият предишния месец, само че борбата им бе отсрочена поради пандемията от ковид. Все още не е ясно коя ще бъде новата дата и място за осъществяване на срещата.

Усик е fлимпийски златен медалист и направи дебюта си в тежката категория през октомври с победа. Чисора обаче е убеден в своя триумф поради по-големия си размер и опит.

" Това е огромна стъпка за мен, показа Чисора. - Ще се удрям с един от най-хубавите в света. Най-добрите са той, Тайсън Фюри и Канело Алварез. Така че ще се удрям с един от най-хубавите. Развълнуван съм като дете преди Коледа.”
View this post on Instagram
A post shared by Derek Chisora (@derekwarchisora) on May 23, 2020 at 10:32am PDT
Той е дилетант в тежката категория, само че всички знаем, че може да се бие. Ще разменяме много удари. Няма да спрем. Ще го притисна крепко. Ще виждам да наложа високо движение. Ще бъде целия по него като бебешки обрив. "

Чисора употребява времето преди борбата, с цел да се поддържа в оптимална форма.

" Изолацията беше добре за мен. Прекарах време със фамилията си. Всеки ден се апелирам на Бог и се надявам да ми даде мощ, с цел да се събудя на идващия ден и да отида в залата, където да се раздам на 100%. Всеки ден се събуждам мощен и упражнявам здраво”, съобщи той.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР