Боксьорът от Левски - Борислав Велев, постигна впечатляваща и много

...
Боксьорът от Левски - Борислав Велев, постигна впечатляваща и много
Коментари Харесай

Велев удържа на думата си и просна Саруханян на ринга

Боксьорът от Левски - Борислав Велев, реализира впечатляваща и доста безапелационна победа на MAX FIGHT 54, нокаутирайки Григор Саруханян, осведоми telegraph.bg.

Рой, както е именуван Велев, беше по-активният от двамата през цялото време и пласира доста повече комбинации, които можеха да приключат мача и надалеч по-рано, само че Саруханян показва извънредно сърце и устойчивост. С успеха Велев взима и целия хонорар от дуела - спогодба сред двамата.

Велев прати противника си в нокдаун в края на първия рунд с превъзходен ляв ъперкът в тялото. Въпреки тежкото проваляне, което можеше да му донесе загуба след едвам 3-4 минути бокс, Саруханян, подкрепян в залата от почитател фракцията на Левски " София Запад ", се изправи и продължи борбата.

Редувани леви и десни крошета Рой нанасяше до третия рунд. Наказателната акция на Рой продължи по-натам. Саруханян беше разтърсен, а и се нуждаеше от здравна помощ за кръвотечението над окото в края на третия рунд.

Саруханян се озова на пода още веднъж в края на четвъртия рунд, само че въпреки всичко откри сили да се задържи на крайници при оставащи 45 секунди. След това Велев си загуби гумата и играта се накъса.

Следващите два рунда прекосяваха равностойно и с по-малко нанесени удари. И двамата бойци пропуснаха положителни шансове да нанесат жестоки попадения в многото си замени в тези минути.
 Боби Велев видял терзание в очите на Сарухaнян, той пък прочел неустановеност
Боби Велев видял терзание в очите на Сарухaнян, той пък прочел неустановеност

Битката сред двамата е на 2 юни

В последната минута на седмия рунд Саруханян беше пратен в нокдаун след композиция от крошета на Велев. Независимо от поетите провали, Григор продължи борбата. Рой направи акция в края на рунда, само че нямаше триумф.

Три-четири следващи леви крошета отново повалиха Саруханян по очи в осмия рунд и съдията взе решение да спре кървавата битка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР