Боксьорът Кубрат Пулев така и не даде категоричен отговор дали

...
Боксьорът Кубрат Пулев така и не даде категоричен отговор дали
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: До вторник ще реша дали влизам в политиката

Боксьорът Кубрат Пулев по този начин и не даде безапелационен отговор дали ще влезе в политиката по предложение на ръководителя на КОД – Петър Москов.

Пулев съобщи, че би трябвало да вземе решението до вторник и че са му нужни няколко дни, тъй като в дейностите си се управлява от правила и желае да е безусловно сигурен, че в случай че се захване с политика, ще бъде правилен.



„ Аз съм човек, който постоянно ще се допита до експерти във всяка една сфера. Смятам, че това е вярно и че би трябвало експерти да ръководят и да вземат решение, а не да има шуробаджанащина. Това е моят жанр на работа – екипна работа, която същински да е потребна за обществото и хората. Истински, с нова сила. Аз го виждам като нов тип политика ", разяснява Пулев.

На въпрос не се ли притеснява, че името му ще бъде употребявано за привличане на гласоподаватели, боксьорът изрично съобщи, че не може да бъде манипулиран или разиграван и в случай че усети, че се вършат опити за нещо сходно, ще се откаже.



Москов от своя страна даде обещание да изчака решението на Пулев: „ Нашето предложение към господин Пулев е той да бъде представляващият, гаранта, лицето на това обединяване. Защото той е човек, който е потвърдил, че може да подсигурява с името си и с честността си и с дейностите си пред всички българи и може би пред огромна част от света “, уточни той.

По-малко от час преди този момент двамата още веднъж застанаха пред публицисти, с цел да разгласят, че стартират договаряния за възможното присъединение на боксьора към групировката на някогашния здравен министър.

И двамата направиха съпоставяне сред боксовия кръг и политиката и оповестиха, че диалогът сред тях е за правила и бъдещето на страната.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР