Боксьорът Кубрат Пулев се подготвя в София за мача си

...
Боксьорът Кубрат Пулев се подготвя в София за мача си
Коментари Харесай

Кубрат Пулев тренира с едно наум за мача с Джошуа

Боксьорът Кубрат Пулев се приготвя в София за мача си с Антъни Джошуа за международната купа в тежката категория, като има едно мислено. Това съобщи пред " Дневник " мениджърът му Ивайло Гоцев.

Българинът и щабът му наблюдават ситуацията към ограниченията, свързани с ковид. Възможно е да има вероятно отсрочване на дуела с Джошуа, плануван за 20 юни в Лондон.

Първоначалната концепция беше Пулев да тренира в Лихтенщайн, само че той към този момент е в България. В сряда боксьорът сподели видео на кръга в своя състезателен център.



" Подготовката върви по проект и нямаме терзания. Имаме и аварийна дата за юли, в случай че се наложи мачът да бъде отсрочен ", изясни Гоцев.

По думите му няма да има проблем и за организирането на спаринги за Пулев. " Преди подобен мач подготовката включва независими тренировки, а спарингите стартират към пет-шест седмици преди дуела ", съобщи мениджърът, който е убеден, че Пулев ще се приготви добре.

Гоцев не чака да има проблеми в организацията за мача, както и за осъществяването на финансовите условия.

Преди дни мениджърът на Джошуа - Еди Хърн, сподели, че няма по какъв начин мачът за международната купа да се организира без аудитория.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР