Боксьорът Кубрат Пулев обяви, че ще учреди партия с името

...
Боксьорът Кубрат Пулев обяви, че ще учреди партия с името
Коментари Харесай

Кубрат Пулев обяви учредяването на партия "Велика България"

Боксьорът Кубрат Пулев разгласи, че ще учреди партия с името “Велика България ”. Двукратният кандидат за международната купа в тежка категория направи анонса пред Българска национална телевизия, откакто засади дръвчета дружно с възпитаници. Кубрат и брат му Тервел подариха общо 14 дръвчета и помогнаха за засаждането им в Южния парк на София по случай деня на детето 1 юни.

Партията на Пулев ще бъде учредена на 9 юли, което е два дни преди предварителните парламентарни избори и по тази причина няма по какъв начин да взе участие в тях. Но боксьорът ще се включи в президентските избори наесен. 

“Ако България в действителност има потребност от сходен вид човек, който е самостоятелен, който никой не го управлява, не е план на никого - защо не? - сподели Пулев за кандидатурата си за президент. - Виждате, че всички тези и даже нови партии и обединения, които се случват, те са планове на задкулисие и са планове на хора, които дърпат конците откъм гърба. Така че аз съм човек, който не е план на безусловно никой, аз съм човек от народа, който може да отиде на такова равнище, че да оказва помощ за страната ”.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР