Боксьорът Кубрат Пулев и певицата Андреа отново са заедно. Ексклузивната

...
Боксьорът Кубрат Пулев и певицата Андреа отново са заедно. Ексклузивната
Коментари Харесай

Ти да видиш! Кубрат Пулев и Андреа се сдобриха и пак са заедно

Боксьорът Кубрат Пулев и певицата Андреа още веднъж са дружно. Ексклузивната вест беше доказана от почитатели на фолкпевицата. Те видяха звездната двойка в Пловдив.

Двамата дойдоха в Стария град и отседнаха в локалния грандхотел. Кобрата прекара няколко дни в родното място на своя татко Венко. Претендентът за международната купа в тежка категория е основен уредник на галавечер, която ще се организира на 14 декември. В зала „ Колодрума " на кръга ще се качи неговият брат Тервел, който ще премери сили с Дишон Уебстър.

Още при самото идване в града Пулев и Андреа се настаниха дружно в хотела. Докато боксьорът уреждаше бизнес каузи, певицата направи бърза обиколка из магазинчетата във фоайето. „ Изглеждаше доста щастлива и удовлетворена ", удостовери свидетел пред „ България през днешния ден ".

В особено изявление неотдавна Кубрат Пулев разкри по какъв начин изпитва сантименти към Андреа. Това се случи няколко седмици след формалната разлъка.

„ Мъчно ми е за Андреа. Тя е доста готин и същински човек - изля душата си Пулев. - За да се съберем, би трябвало да има смяна в хората. Те мъчно се трансформират. Има разновидности. Всеки ще си направи изводите. Смятам, че от самото начало съм давал всичко от себе си. И то не беше по никакъв начин малко. "

Андреа първа разгласи раздялата през лятото. Тя разгласява енигматично известие в обществените мрежи. Певицата разкри по какъв начин се любува на необвързания живот.

Събирането на Кобрата и фолкпевицата съответства с ново начало за Андреа. През последните дни русокоската още веднъж стана дейна в Инстаграм. Тя блестеше на купона за рождения ден на своята близка другарка Николета Лозанова.

Плеймейтката и гаджето й Ники Михайлов седяха до Андреа при последния мач на Кобрата в София против Хюи Фюри.
Андреа се е захванала да си върне и топформата и се поти крепко във фитнеса. Близки на певицата описват по какъв начин тя е изпаднала в меланхолия след края на връзката с Пулев.

Медиите в допълнение жегнаха фолкаджийката със фотоси, които посочваха фотошоп операции в тежък за нея миг. Сега обаче всичко наподобява, че е останало зад тила й и Андреа е дала старт на ново начало.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР