Боксьорът Кубрат Пулев и Андреа са сложили край на връзката

...
Боксьорът Кубрат Пулев и Андреа са сложили край на връзката
Коментари Харесай

Разделиха ли се Кобрата и Андреа? Вижте отговора ТУК

Боксьорът Кубрат Пулев и Андреа са поставили завършек на връзката си, настояват медиите, базирайки се на обява на певицата в Инстаграм.

„ Твърде съм млада за женитба и съм прекомерно остаряла да вземам участие в хлапашки игри. Наслаждавам се на необвързания живот “, написа тя. Засега Пулев мълчи по въпроса.

От написаното излиза наяве, че 32-годишната Андреа не желае да узаконява връзката си с Кобрата, Дали има съответна причина за раздялата им или провал на връзките им са сложили редицата непреживени до дъно драми от предишното не излиза наяве. Последният скандал, който донесе международна популярност на двойката, бе непредвидената целувка, която американската кореспондентка Джени Суши получи от Кубрат минути след успеха му над Богдан Дину на 23 март. Тогава Андреа отбрани своя обичан и даже намерено се подигра на американката в обществените мрежи, написа " Телеграф ".

През последните години двамата все по-рядко се показваха дружно. Верни почитатели на русокоската заподозряха, че нещата не вървят без спънки още преди няколко месеца, когато общите им снимки в другите обществени мрежи бяха отстранени. Фенове на Андреа и Кубрат гадаят дали те още веднъж ще намерят път един към различен и ще намерят сили да си простят.

Според информация на HotArena, от близки до двойката, Андреа и Кубрат Пулев са дружно и не са се разделяли.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР