Боксьорът Кубрат Пулев и Андреа отново са заедно! Ексклузивната новина

...
Боксьорът Кубрат Пулев и Андреа отново са заедно! Ексклузивната новина
Коментари Харесай

Андреа и Кубрат пак заедно

Боксьорът Кубрат Пулев и Андреа още веднъж са дружно! Ексклузивната вест беше доказана от почитатели на фолкпевицата.
Те видяха звездната двойка в Пловдив. Двамата дойдоха в Стария град и отседнаха в локалния грандхотел. Кобрата прекара няколко дни в родното място на своя татко Венко. Претендентът за международната купа в тежка категория е основен уредник на галавечер, която ще се организира на 14 декември.

В зала “Колодрума” на кръга ще се качи неговият брат Тервел, който ще премери сили с Дишон Уебстър. Още при самото идване в града Пулев и Андреа се настаниха дружно в хотела. Докато боксьорът уреждаше бизнес каузи, певицата направи бърза обиколка из магазинчетата във фоайето.

“Изглеждаше доста щастлива и удовлетворена, удостовери четец на “България днес”, който видя най-дълго просъществувалата световна двойка за последните 15 години. В особено изявление Кубрат Пулев разкри по какъв начин изпитва сантименти към Андреа. Това се случи няколко седмици след формалната им разлъка.

“Мъчно ми е за Андреа. Тя е доста готин и същински човек ", изля душата си Пулев. "За да се съберем, би трябвало да има смяна в хората. Те мъчно се трансформират. Има разновидности. Всеки ще си направи изводите. Смятам, че от самото начало съм давал всичко от себе си. И то не беше по никакъв начин малко.”

фотография:инстаграм андреа
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР