Боксьорът, който през 2018 година “взриви” софийската “Арена Армеец”, и

...
Боксьорът, който през 2018 година “взриви” софийската “Арена Армеец”, и
Коментари Харесай

Боксьор, който “взриви” софийската “Арена Армеец”, ще подгрява Руис - Джошуа

Боксьорът, който през 2018 година “взриви” софийската “Арена Армеец”, и даже засенчи успеха на Кубрат Пулев над Хюи Фюри, ще взе участие в един от подгряващите дуели преди реванша на Анди Руис и Антъни Джошуа в Саудитска Арабия тази събота.
 Съперникът на Спас Генов полудя в София и наби треньора си (видео + галерия)
Грузинецът Леван Шония (15-17, 11 KO) , който се популяризира с опита си да набие своя треньор след загубата си от Спас Генов (10-0, 7 KO) доскоро повече от година на огромната боксова церемония в София, ще излезе на кръга на стадион „ Арена Дирия “, който е потенциал от15 000 фенове.
 Леван Шония изясни аргументите изкарали го отвън надзор на кръга в София (видео)
Леван Шония ще се боксира против непобедения американец Диего Пачеко (7-0, 6 KO) в първата среща от боксовата церемония в Дирия.

Любопитна детайлност е, че Леван Шония, който се прочу по целия свят след осъществяванията си в “Арена Армеец” през 2018 година, изигра последната си среща на професионалния кръг на галата в Бергиш Гладбах (Германия), където загуби от Шефат Исуфи със съдийско решение. На същата церемония вечер Тервел Пулев записа 14-ата си победа като експерт против Кай Курзава.
 Ивайло Гоцев: От WBA ни се учудиха какъв брой сериозен съперник сме избрали за Тервел
След загубата си от Спас Генов на 27 октомври 2018 година, Леван Шония загуби идващите си 5 дуела, само че това не попречи на промоутъра Еди Хърн да предложения грузинецът, който живее в Украйна за борба в Саудитска Арабия.
 Спас Генов - Леван Шониа @@@

Интересно е, че преди десетина дни промоутърът Ивайло Гоцев разгласи, че Леван Шония ще се бие на огромната боксова церемония вечер в зала “Колодрума” в Пловдив на 14 декември и още веднъж ще срещне Спас Генов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР