Боксьорът Дилиън Уайт не вярва, че Тайсън Фюри ще се

...
Боксьорът Дилиън Уайт не вярва, че Тайсън Фюри ще се
Коментари Харесай

Дилиън Уайт: Фюри говори много глупости, няма да му се вържа

Боксьорът Дилиън Уайт не има вяра, че Тайсън Фюри ще се бие с него, макар последните изказвания на британеца. Неотдавна Фюри разгласи, че му остават три борби преди да приключи кариерата си, като има намерение да се изправи против Дионтей Уайлдър, Антъни Джошуа и Уайт.

Битката с " Бронзовия бомбардировач " към този момент е планувана за 22-ри февруари, а останалите към момента са несигурни.

" Ще забележим. Фюри и преди е казвал, че ще се бие с мен. Той сподели: " Ще се удрям с Дилиън, в случай че ми дадат диамантения колан. "

" От WBC глобиха мача и го насрочиха за нова дата, само че той се отдръпна от дуела. Фюри е доста добър в това да манипулива обществеността и да споделя верните неща, с цел да предивика интересa на публиката. Той постоянно го прави и продължава да го прави ", съобщи Уайт.

" Разбира се, това е нещо, което той би споделил, с цел да провокира интерес към реванша с Уайлдър. Той приказва доста нелепости и няма да му се вържа. Нека забележим какво ще се случи, в случай че той желае, може да го получи ", съобщи още британецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР