Боксовото събитие на годната - реваншът между шампиона в тежка

...
Боксовото събитие на годната - реваншът между шампиона в тежка
Коментари Харесай

Запознай се с мама: Анди Руис се срещна с важната госпожа Джошуа

Боксовото събитие на годната - реваншът сред първенеца в тежка категория Анди Руис и кандидата за четири от петте международни трофеи - Антъни Джошуа, наближава. Мачът на 7 декември в Саудитска Арабия е предшестван от голям брой събития, а двете боксови звезди съвсем всеки ден се срещат пред медиите.



Самият Руис към този момент може да се похвали, че е една концепция по-близък със фамилията на английския си противник. Той беше показан не на кого да е, а на една от най-важните дами в живота на Джошуа - неговата майка Йета.

Andy Ruiz Jr greets Anthony Joshua’s mother with friendly handshake as duo enjoy gala dinner https://t.co/wmUfGFGnQt pic.twitter.com/68USAXv7cb
— موسوعة المعرفة (@maosoo3h) December 6, 2019

Пременен с обичайната за арабския свят бяла дреха, американецът от мексикански генезис се ръкува с дамата, която от своя страна беше избрала обилна рокля и тюрбан, с които загатваше за нигерийската си кръв.
Кобрата няма да гледа онлайн Джошуа - Руис (ВИДЕО) Пулев остава в България, с цел да е покрай брат си преди значимата му борба в Пловдив
Шампионът беше придружаван от своята брачна половинка Джули, която също беше заложила на дълга рокля, украсена с типичните за локалната просвета бродерии.

Снимка: boxingscene.com

Джошуа от своя страна избра удобството и се появи в изискания хотел по... спортен екип. Той незабавно се приближи до майка си и я целуна по челото. Компания пък му правеше неговият промоутър Еди Хърн.

Andy Ruiz Jr greets Anthony Joshua’s mother with friendly handshake as duo enjoy gala dinner https://t.co/zNrkYmvUNb pic.twitter.com/Ee6TRywABT
— Distinct Athlete (@DistinctAthlete) December 6, 2019

Мачът сред британеца и Руис се чака с огромно неспокойствие. Феновете са нетърпеливи да видят и какво демонстрира формалното претегляне преди срещата, защото и двамата боксьори наподобяват много отслабнали.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР