Боксовият шампион Джервонта Дейвис - Танка бе арестуван само дни

...
Боксовият шампион Джервонта Дейвис - Танка бе арестуван само дни
Коментари Харесай

Арестуваха Танка Дейвис дни преди мач

Боксовият първенец Джервонта Дейвис - Танка бе задържан единствено дни преди идващия му мач. Американецът би трябвало да излезе на кръга против Ектор Луис Гарсия на 7 януари в отбрана на купата на WBA в лека категория.

Причина за ареста на Дейвис е домашно принуждение. Във вторник вечерта полицията в Паркланд, Флорида е арестувала боксьора с обвинявания за домашно принуждение и нанасяне на телесни повреди. От органите на реда даже пуснаха фотографията при задържането на Дейвис. Все още не е оповестено по кое време и по какъв начин се е случило насилието.

‼️ Gervonta Davis has been arrested and jailed overnight, charged with battery causing bodily harm in an alleged domestic violence incident. He‘s due to face Hector Luis Garcia on Jan 7th and also due for trial on Feb 16th facing 14 charges from alleged hit-and-run in 2020.
— Michael Benson (@MichaelBensonn)
28-годишният Дейвис няма загуба в кариерата си досега. Това не е първото му провинение. През 2020 година той бе задържан в Маями с обвинявания за безчинство и домашно принуждение против майката на щерка му по време на благотворително баскетболно събитие.

Видео на случая от оня миг стана доста известно в мрежата. Следствието по оня случай се влачи съвсем 3 години, преди прокуратурата да смъкна обвиняванията по-рано този месец – на 13 декември.

Дейвис е пред дело, което ще се гледа на 16 февруари, на което е упрекнат по 14 параграфа за хипотетичен удар при който е избягал с кола през 2020 година

Мачът с Ектор Луис Гарсия в този момент е под голяма въпросителна. Каналът Шоутайм е притежател на правата за срещата. Очакваше се по-късно тази година да има и мегасблъсък с другата звезда в категорията – Райън Гарсия. И за този мач не е известно дали ще се състои.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР