Боксовият сблъсък Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри остана без победител.

...
Боксовият сблъсък Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри остана без победител.
Коментари Харесай

Сблъсъкът между Фюри и Уайлдър не излъчи победител

 Фюри: Уайлдър искаше да ме предизвика, тъй като е изплашен
Боксовият конфликт Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри остана без победител. Колкото и рядко да се случва, съдиите не бяха единомислещи в решението си и по този начин борбата сред двамата тежка категория остана с еднакъв резултат.

Един от реферите отсъди в интерес на Фюри - 114:112, вторият даде преимущество на Уайлдър - 115:111, а третият отсъди резултат 113:113, тъй че международната купа в WBC не смени притежателя си в " Стейпълс Сентър " в Лос Анджелис. Така тя остава към момента за американеца, само че сигурно ще има реванш.



Преди началото на този мач двамата сипеха закани един към различен, даже бяха подготвени да се сбият, когато бяха изправени лице в лице един против различен.

Очакванията бяха за огромно представление и те несъмнено го предложиха на претъпканата зала, в която имаше и голяма английска агитка.

Ако не друго, този излаз най-малко резервира салдото на двамата без загуба на професионалния кръг. Но след срещата голям брой анализатори бяха безапелационни, че успеха е трябвало да бъде за Фюри, тъй като пласира множеството чисти удари.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР