Боксовият ни шампион Кубрат Пулев хич не се забави да

...
Боксовият ни шампион Кубрат Пулев хич не се забави да
Коментари Харесай

Кобрата отвръща с десен прав: Андреа е щерка на измамници, тя ще ми говори за имотни далавери!

Боксовият ни първенец Кубрат Пулев никак не се забави да отвърне на последните нападки по собствен адрес от страна на дългогодишната си държанка Андреа. Фолкаджийката упрекна Кобрата с изключение на в неистини и изневери, в имотни далавери с тайните му любовници. Боксьорът никак не се поколеба да съобщи, че тъкмо щерката на отявлени мошеници не би трябвало да му държи сметка по какъв начин върти бизнес.

Андреа в никакъв случай не е криела, че има заможни родители, които угаждат на всичките й прищевки. Веднага след абитуриенския бал поставя силикон и яхва първокласен джип BMW X5. Все дарове от мама и тате.

Мълви се, че родителите на едрогърдата сексбомба влагат над 100 000 евро, с цел да стане обичаното им чадо чалга дива. За всички е ясно, че Теодора Андреева, както е същинското й име, не свети с кой знае какви гласови данни, само че за сметка на това се фука със скъпи клипове и тоалети.

Майката Михаела Андреева е шеф на „ Мета Мекс “ ООД – компания, която се занимава с дистрибуция на крепежни детайли и принадлежности – благосъстоятелност на нейния брачен партньор и татко на Теодора, Румен Андреев. Покрай компанията непрекъснато има кавги, а чиновниците постоянно напущат поради неизплатени заплати. Вероятно това има поради Кобрата, като атакува околните на изгората си.

Фолкаджийката с мама Михаела и баща Румен

Наскоро уволнен водач осъди родителите на Андреа за 7000 лв. отплата, само че не е видял и стотинка от парите. Момчето няколко месеца работело без заплата,но най-после нервите му не издържали. Излъганият юноша се надява справедливостта в последна сметка да спечелва и всеки да си получи заслуженото. Той се зарича, че няма да се откаже да докара правосъдната борба до край.

Според осведомени, до момента в който чиновниците на Румен Андреев се чудят с какви пари да изкарат следващия месец, той уголемява бизнеса си с всеки месец. Баровецът е прочут още като някогашен общински консултант в родния си град Сапарева баня. Навремето закупил остаряла къща там и я трансформирал в първокласна вила. Самата Андреа постоянно отсяда в имението на баща си, когато желае да избяга от светската суетност.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР