Боксовият мениджър Ивайло Гоцев, който се грижи за интересите на

...
Боксовият мениджър Ивайло Гоцев, който се грижи за интересите на
Коментари Харесай

Ивайло Гоцев: След срещата Пловдив Тервел ще влезе в Топ 10

Боксовият управител Ивайло Гоцев, който се грижи за ползите на най-хубавите българи в този атрактивен спорт - Кубрат и Тервел Пулеви сервира повече детайлности за идната галавечер, която ще се организира в Пловдив на 14 декември.

Основната борба там ще бъде с присъединяване на Тервел, а брат му Кубрат ще бъде в ъгъла му. Гоцев разясни, че Пловдив не инцидентно е определен за мястото спектакъла, тъй като този град е извънредно " боксов ". Мениджърът даде обещание огромни положителни страсти и ужасно шоу за всички фенове, като бойната карта е впечатляваща и е с интернационално присъединяване. По-малкият брат ще се бие за интернационалната купа на Световната боксова асоциация против американеца Дешон Уебстър.
 Тервел Пулев: Ще имам нелеката задача да играя против мощен боксьор
Тервел Пулев: Ще имам нелеката задача да играя против мощен боксьор

Българинът знае, че би трябвало на 100% да е подготвен

" Срещата на Пулев ще е в 12 рунда със сериозен съперник за междуконтиненталната купа, като нашите сътрудници от WBA ни се учудиха, че сме избрали толкоз тежък противник. След нея Тервел ще влезе в Топ 10 на федерацията и ще може да гледа в бъдеще към провокации за международната купа.

Преди 25 години в зала " Универсиада " аз и Коко започнахме. Много огромен път сме минали от този момент. Братя Пулеви влязоха в залата като дилетанти за първи път, тъй че нищо не е инцидентно. С Коко обиколихме света и придобихме скъп опит, нищо че не взехме международната купа. Тази година е ренесансът на българския бокс. Очаквам една неповторима среща сред Коко и Боби Бокса (Борислав Занков) ", показа Гоцев.

" Трябва да сложим към този момент завършек на легендата Коко Тайсъна ", сподели Занков. Тайсъна резервира успокоение и изясни, че не чака даже един цялостен рунд.
 Кубрат Пулев: Искам да се удрям на новия стадион на ЦСКА! Да защитя там международната си купа!
Кубрат Пулев: Искам да се удрям на новия стадион на ЦСКА! Да защитя там международната си купа!

Вижте какво още сподели

" Възхищавам му се на духа, само че няма да съм пошъл ", сподели Тайсъна. " Може би ще забележим бъдещите звезди. Джоана Нуамеруе е актриса, каскадьорка, кикбоксьорка, боксьорка, таекуондистка и ще направи професионален дебют. Нейната съперничка сега се избира от нашия мачмейкър, тъй че занапред ще я обявим.Митьо Митев е мой непосредствен другар, с него започнахме дружно също преди 25 години и дава отговор за спортното учебно заведение в Пловдив. Той е докарал своето протеже - Пенчо Цветков, който е на 19 години, 2-метров и в тежка категория. Съперникът му е умел латвиец Едгарс Кала, който се е изправял против съвсем всички топ бойци в Европа.

Ще гледаме и шесткратният първенец на Нова Зеландия, който доста оказва помощ в спарингите на Кубрат Пулев. Игор Шерезуцки от Украйна също ще започва в Пловдив. Миналата година Спас Генов се изправи против грузинеца Леван Шония и всички знаете какво се случи. Предлагаме отново на всички фенове да гледат осемрундов мач с присъединяване на Генов и Шония. Йосиф Панов излиза против Даниел Орсулич, който е непобеден и даже се цели в междуконтиненталната купа ", заключи Гоцев и още веднъж даде обещание театър с доста страсти.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР