Боксовият мениджър Еди Хърн далеч не човек, който не обича

...
Боксовият мениджър Еди Хърн далеч не човек, който не обича
Коментари Харесай

Еди Хърн нарече Дейна Уайт луд заради UFC 249

Боксовият управител Еди Хърн надалеч не човек, който не обича да рискува. Миналата година промоутърът подсигури локация за 50 милиона $, с цел да провежда боксов конфликт в тежката категория в Саудитска Арабия. Като доста други уредници на събития обаче, Хърн анулира всички идни скоро борби поради пандемията от ковид. Единствено президентът на UFC, Дейна Уайт отхвърля да се подчини на обстановката и е на път да провежда UFC 249 на 18-ти април във към момента неназована локация.

 Според Уайт местонахождението на UFC 249 ще бъде по-безопасно за бойците

" Невероятно е... в бокса няма кой да се мери с мен, само че даже и аз не бих си помислил да провеждам събитие на този стадий. Тази непримиримост на UFC... Тя е един от факторите, които прави Дейна Уайт толкоз сполучлив, само че в даден стадий би трябвало да спреш и да развееш белия глаг. Изненадан съм, че ESPN са се съгласили - явно им трябват рейтинги и пари. Но сега Sky Sports и DAZN няма да ни разрешат да вършим събития. Цялото това нещо е проява на неприятен усет. Дейна Уайт желае да е пионер - да потвърди противоположното на хората, които споделиха, че няма да може да го направи. Но в този момент работи като вманиачен. "

Уайт освен е подготвен да продължи със събитията в Съединени американски щати, само че и ще наеме частен остров, където ще организира борбите с интернационалните участия.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР