Боксовият експерт Скот Крист нарече Кубрат Пулев “второкласен боксьор” в

...
Боксовият експерт Скот Крист нарече Кубрат Пулев “второкласен боксьор” в
Коментари Харесай

Боксов експерт нарече Кобрата второкласен боец

Боксовият специалист Скот Крист назова Кубрат Пулев “второкласен боксьор” в своя разбор преди идния в събота супер конфликт сред Кобрата и Хюи Фюри в “Арена Армеец”. Според него българинът няма да остане в историята, а дуелът няма да блесне със зрелищност.

" Мисля, че Пулев е войник от второкласен, добър, само че не и някой, който ще остане в историята като един от най-великите в своята епоха или нещо сходно. Някой, за който хората няма да приказват след 25 години в случай че не го гледат да се боксира, тогава най-вероятно те просто ще приказват за загубата му от Кличко, стига да не се случи нещо огромно занапред нататък. "

Фюри може да бъде повече от това, само че пък може и да не бъде. Важното нещо при Фюри е, че той е към момента доста млад, изключително за тежка категория. Има късмет върхът на формата му да не пристигна още 10 години. Той е упорит войник, което ми харесва. Неговите качества не стопират дъха, само че същински желае да бъде популярен. Това е забавен пердах и спечелилият ще бъде в позицията да нападна една от купите на Антъни Джошуа, тъй че е и важен. Но не чакам доста фойерверки или нещо такова ", приключи специалистът пред badlefthook.com.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР