Боксовата звезда Тайсън Фюри заяви, че ще тренира с бившия

...
Боксовата звезда Тайсън Фюри заяви, че ще тренира с бившия
Коментари Харесай

Тайсън Фюри превзема спорта

Боксовата звезда Тайсън Фюри съобщи, че ще тренира с някогашния повторен първенец на UFC Конър Макгрегър, с цел да приготви прекосяването си в ММА.

31-годишният някогашен международен първенец в тежка категория сега се приготвя за идната си борба против Броун Строуман на шампионата на WWE в Саудитска Арабия в четвъртък.

"Кой знае? След това с кеча съм подготвил нещо огромно, много по-голямо от това. Може да забележим дебюта на Тайсън Фюри и в ММА до края на годината. Тайсън Фюри завладява спорта “, сподели Фюри.

"Говорил съм с Конър по въпроса, той е склонен да ме тренира. Ще бъде хубаво. Каза ми, че когато пожелая, мога да отида в Дъблин и да стартираме незабавно. Нямам самообладание, имам намерение да приема предлагането му. Кой знае, може даже да се бием в взаимен главен дуел. "

"В рода ми има много първенци по бокс с голи ръце. За мен не е нищо ново да ме наранят или да ми пуснат кръв. Това е част от наследството ми. Нямам самообладание да се кача в осмоъгълника и да размажа някого “, закани се Фюри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР