Боксовата сага между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа има три

...
Боксовата сага между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа има три
Коментари Харесай

Три варианта за Пулев - Джошуа

Боксовата сага сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа има три вероятни разновидността за разрешаване, научи " България Днес " от източници, забъркани в договарянията.Първоначално борбата беше планувана за юни, само че се отсрочи за неопределен срок поради пандемията ковид. Заразата към момента не е затихнала и това затруднява избора на място на срещата.

Ключовият фактор ще бъдат приходите от билети и телевизионни права. Те би трябвало да са най-малко $35 млн. $. От тях се чака Джошуа да прибере най-малко $15 млн. Кобрата ще вземе от $5 млн. до $10 млн. Останалите ще бъдат за промоутъра на шоуто Еди Хърн.

Най-актуалният вид е срещата да се организира в последните три месеца от годината във Англия. По същото време се чака да тече и новият сезон във Висшата лига по футбол плюс всички останали спортни събития на Острова. Ако обстановката с ковид бъде облекчена, тогава ще може да се употребяват цялостните потенциали на оборудванията. При сходен процес борбата още веднъж ще се организира в Лондон на стадиона на " Тотнъм ".
Вторият вид е срещата да се състои в Саудитска Арабия. При този процес отпада потребността от цялостни трибуни и огромни доходи от билети. Антъни Джошуа и Анди Руис получиха съществени възнаграждения в техния реванш, който се организира в Дирия. Властите в арабската страна се бръкнаха с $37 млн., с цел да докарат боксовото представление. Подобна сума ще покрие хонорарите на Пулев и Джошуа. Проблемът пред Саудитска Арабия още веднъж е коронавирусът. В момента болестта е в своя пик, а над 2000 поданици на петролната страна се разболяват на ден.

Третият вид ще придвижи мача на Балканите. За сходен процес упорства мениджърът на Кобрата - Ивайло Гоцев. Той счита да провежда борбата в Загреб или Истанбул. Дестинацията не се нрави на Еди Хърн, тъй като Джошуа ще бъде на непозната територия.

Хърватия е съвършен хазаин поради отличните резултати в борбата с ковид. Държавата има общо 2245 доказани случая, а в последната седмица новите инфектирани се броят на пръсти.
 Антъни Джошуа постави шина на крайници Проблем в насрочването на мача може да е контузията в коляното на Джошуа. По предварителни данни тя не е сериозна, само че сега британецът не тренира на цялостни обороти. Той има потребност от 3-месечна пълноценна подготовка, с цел да се бие с Пулев. Това значи, че мачът ще се състои най-рано през октомври.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР