Боксовата легенда Серафим Тодоров направи покъртителна изповед пред БЛИЦ. 50-годишният

...
Боксовата легенда Серафим Тодоров направи покъртителна изповед пред БЛИЦ. 50-годишният
Коментари Харесай

Сарафа: Бях като банкомат, сега мамицата ми се разказва

Боксовата легенда Серафим Тодоров направи покъртителна изповед пред БЛИЦ. 50-годишният екстравагантен гений, родом от Пещера, сега живее в Мюнхен при фамилията си - дамата, синът и дъщерята. Радва се на още едно внуче, откакто неотдавна се е родило второ момченце на сина му.

Както постоянно, и в този момент Сарафа е същински и прям. Носителят на три международни и три европейски трофеи приказва за живота в Германия, за подлата болест, която бори към този момент много време - продължителен псориазис, както и за приятеля си Кубрат Пулев. Странно, само че твърди, че научава от нас за успеха му над американеца Райдъл Букър.

Тодоров два пъти е избиран за Спортист на годината на България - 1991 и 1993 година Именно Сарафа продължава да е последният боксьор, победил трансформиралия се по-късно в легенда американец Флойд Мейуедър. Направи го на Олимпиадата в Атланта през 1996 година, където във финала на категория до 57 кг реферите го ощетиха брутално против тайландеца Камсинг и българинът остана втори.

- Здравейте, господин Тодоров! Как сте, къде ви откриваме?
- Здравей, приятелче! В Германия съм, доста ми е прелестно да се чуем. Радвам се, че се сещате за мен. Благодаря на Бога, само че не съм добре. Неадекватен съм, това е истината!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР