Боксовата легенда Майк Тайсън можеше да бъде първият милиардер в

...
Боксовата легенда Майк Тайсън можеше да бъде първият милиардер в
Коментари Харесай

Майк Тайсън подарил Ламборгини на боксьор, който го побеждава

Боксовата легенда Майк Тайсън можеше да бъде първият милиардер в спорта, само че серия от неверни решения го банкрутираха.

В своя пик чистото благосъстояние на Железния Майк е било към 600 милиона $. В днешна дата тези пари биха имали покупателна дарба от към 1,1 милиарда $. Въпреки това Тайсън не можа нито да резервира, нито да умножи тези средства.

Разбира се, освен самият Тайсън беше отговорен за изпаряването на такава сума, само че и неговият промоутър Дон Кинг. Майк можеше да резервира множеството от тези доходи, само че тогава е мислел по друг метод от през днешния ден.

Наскоро в своя подкаст Тайсън реши да си напомни времето, в което имаше огромните милиони. Майк отговори къде щеше да похарчи тези 400-600 милиона, в случай че беше по-умен, а по-късно описа историята за Ламборгини, което подарил на противник.

" Най -доброто нещо на света за вложение са парцелите. В този случай няма да загубите пари в близко бъдеще. Ако можех да върна времето, тогава бих вложил в недвижими парцели.

Бих купил куп къщи в цялата страна, в целия свят. Къщи по целия свят. Бих прекарвал няколко дни в годината в тези къщи. Въпреки че в този момент имам къщи в цялата страна, само че не ги навестявам.

Подарих Ламборгини на Хенри Тилман. Трябваше да го направя. Подарявал съм и Бентли. Какво трябваше да направя с 400 милиона? Аз се мотаех с момчета, които нямаха нищо.

Какъв човек би трябвало да бъда, в случай че не споделям с тях? Не желая да бъда подобен. Няма значение дали имате огромно сърце или не. Въпросът е дали постъпвате вярно или неверно. ", сподели Тайсън.

Хенри Тилман побеждава два пъти Тайсън в борбите им при дилетантите. И в двете борби Тилман печели със противоречиви съдийски решения. Години по-късно двамата се срещат при експертите. Майк го нокаутира за 2 минути и 47 секунди.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР