Боклуците на магистрала Струма край Дупница, където сериозно пострада моста

...
Боклуците на магистрала Струма край Дупница, където сериозно пострада моста
Коментари Харесай

Боклуците на магистрала Струма край Дупница остават

Боклуците на автомагистрала " Струма " край Дупница, където съществено пострада моста при 62 км, остават. Те ще бъдат избутани на 10 метра от сегашните 3 метра разстояние от разваленото при пожара на 13 август оборудване.

Това са " крутите " и " съществени " ограничения, които дава обещание да предприеме страната по думите на заместник-министъра на районното развиване Николай Нанков след работна среща в понеделник сред виновните институции за решение на казуса в Кюстендил.

" Ще покажем цялата суровост на процедурите – административни и нормативни такива, във връзка с притежателя на материалите ", сподели Николай Нанков. Уточни, че взетите през днешния ден решения ще бъдат докладвани на премиера Бойко Борисов.

Нещо повече, има импортиран иск за това, че АПИ нерегламентирано поврежда непознато имущество, сподели Нанков, представен от Българска телеграфна агенция. Той не пожела да посочи кой е завел желае против пътната организация. Първо сподели, че това е притежателят на боклука, а по-късно посочи " човек, непосредствен до притежателите ".

Заместник-регионалният министър обясни обаче, че въпросът с отпадъците е много комплициран. Причината е неизяснената благосъстоятелност на терените, граничещи със сервитута на автомагистралата сред община Дупница и " Феникс-Дунпица ", които водят каузи за парцела, върху който са депонирани огромна част от отпадъците.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР