Божков сега е канонизиран от медиите, свързани с подсъдимите Донев

...
Божков сега е канонизиран от медиите, свързани с подсъдимите Донев
Коментари Харесай

Гешев иска да се прекрати канонизирането на олигарси от медии

" Божков в този момент е канонизиран от медиите, свързани с подсъдимите Донев и Прокопиев. Докато хора като Божков, Бобоков и други се канонизират, ще живеем по този начин, както живеем сега. А такива хора се канонизират, не тъй като са харесвани, а тъй като заплащат ".

Това съобщи основният прокурор Иван Гешев при визитата си в Гоце Делчев , представен от Нова телевизия.

По мотив кореспонденцията, водена от обвинения Пламен Бобоков, Гешев съобщи, че " наблюдаващите прокурори вземат решение дали ще бъдат или не повдигнати обвинявания по съответни каузи " .

Днес Спецпрокуратурата разгласява фотоси от известия, които Бобоков си е разменял с консуматори, записани в телефона му като Prezident - Rumen Radev и Desi Radeva . Самият обвинен съобщи в изявление за bTV, че е водил преписка и с премиера Бойко Борисов.
 Прокуратурата разкри чат сред Бобоков и президента
Прокуратурата разкри чат сред Бобоков и президента

Отрича изказванията на предприемача от тази заран

Гешев бе безапелационен, че би трябвало да се откри дали всички въпросни известия са предмет на закононарушение.

" По създание обвиненият е признал едно нещо: че съществува задкулисие и той взе участие в него, че има някаква паралелна страна, което в действителност прокуратурата желае да приключи ", разясни основният прокурор.

" Който натрупа познания, натрупа и тъга ". Откакто съм основен прокурор, съм натрупал доста познания и доста тъга. Трябва да разберем, че до момента в който не се прекъсне връзката сред олигарси, подсъдими, медии и политически партии, ние няма да живеем добре. Те крадат вашите пари най-вероятно. Трябва да прекратим и това хора със стотици милиони да си купуват медии, политици, партии и какво ли още не ", разяснява още Гешев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР