Божков се опитва да си изгради политическа защита. БСП веднага

...
Божков се опитва да си изгради политическа защита. БСП веднага
Коментари Харесай

Биков иронизира Радев: Ако иска да направим Божков главен прокурор

Божков се пробва да си построи политическа отбрана. Българска социалистическа партия незабавно използваха това, с цел да изискат всичките му компромати да бъдат вкарани в Народното събрание.
Това съобщи пред bTV депутатът от ГЕРБ Тома Биков във връзка настояването на Българска социалистическа партия за основаване на анкетна комисия за следствие на изказванията на обвинения предприемач.
" Анкетната комисия ще стане една сцена, на която ще се замеряме с компромати , които господин Божков ни ги пуска извън ", безапелационен е той.
" Изказването на президента е безусловно недопустимо - да има вяра на Божков, а не на прокуратурата ", недоволства националният представител.
" Защо да не създадем господин Божков напряко основен прокуро р, тъй като доколкото разбрах президентът Радев има по-голямо доверие на господин Божков, в сравнение с прокуратурата ", сподели още Тома Биков.
" Имаме информация от медиите за среща на Нинова с Васил Божков. И питаме дали това е по този начин и какво са си говорили. Защото там има и един различен миг - през 2013 година господин Божков не е платил нито един лев налог, а Валентин Златев също се оказва, че е бил на загуба и не е плащал налози ", разкри депутатът.
" Как по този начин Божков ни е давал пари и ние внезапно сме се отказали от тях ", попита Тома Биков.
На въпрос по какъв начин ръководещите внезапно са се сетили, че Божков дължи пари на страната, Биков съобщи, че всеки може да бъде измамен.
„ Всеки може да се опита да излъже страната, само че значимото е, че са видели, че 700 – те милиона не са платени, сподели той.
Нужно било време една страна да се изправи против хората, които са архитекти на стопанската система – Васил Златев, Божков, Бобокови, Баневи, Маневи “.
„ Искал да се върне в Родината. Ами да пристигна! Да заповяда! Чакат го всички с отворени прегръдки “, приключи Биков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР