Божков е далеч от идеален, дори напротив. Но самият факт,

...
Божков е далеч от идеален, дори напротив. Но самият факт,
Коментари Харесай

Щом Божков избра сега да говори, настъпва важен момент

Божков е надалеч от съвършен, даже в противен случай. Но самият факт, че избира в този момент да приказва значи, че оценката му е, че настава значим миг. Най-големият проблем на тази власт е неналичието и на диалогичност, тя диктува само допустимите за нея, постоянно неверни условия.

Много хора знаят доста нелицеприятни неща за него и в персонален проект и като предприемач. Но и единствения останал от първичната Г-13, ранните назначени олигарси. Неслучайно тъй като съумяваше да държи най-благоприятен вид на контакти с властта. Не се афишираше с нито един от тях, въпреки и да имаше връзки с всички.

Много тъкмо е наблюдението му за мутрите оттогава и в този момент. Ако забелязахте всички мутри от това време през днешния ден са законни предприемачи, едни са концесионери, други енергетици, трети хотелиери - това Борисов го брои за собствен принос. И е реалност, че бухалките не са на улиците, а самите институции - Национална агенция за приходите, ДАНС и прокуратура. Много по-страшни и против тях няма отбрана. Бизнесът сега е тотално рекетиран и никой не смее да гъкне. И отново по схемата - дай парите или пращаме инспекция и влизаш в арест /прокуратура/.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР