Божката все още търси своята голяма любов в живота. Той

...
Божката все още търси своята голяма любов в живота. Той
Коментари Харесай

Национал въздиша по дупето на Натали Трифонова


Божката към момента търси своята огромна обич в живота. Той е доста срамежлив на нежния фронт и мъчно разкрива възприятията си пред девойките. Затова и не е почнал атака, с цел да завоюва сърцето на чаровната водеща на прогнозата за времето по Би Ти Ви. Краев въпреки всичко следи профилите на Натали в обществените мрежи и харесва съвсем всяка нейна обява.

Двамата се срещнали около някогашния съотборник на Божката в " Левски " - Антонио Аниете. Испанецът имаше къса любовна спекулация със синоптичката, до момента в който риташе на " Герена ". Краев е младеж на " сините ", като в интервала от 2014 до 2017 година записа 83 мача и 22 гола за тима. След това бе продаден на датския отбор " Мидтиланд ". Докато футболистът води подготовка с тима си, Натали си пече дупето по плажовете на Доминикана. Синоптичката за първи път сподели задните си елементи по-разголени със суперизрязан бански. Тя е на отмора край Карибско море с приятеля си и се радва на топли слънчеви лъчи и доста екзотика.

За отчаяние на Краев Трифонова има сериозна връзка. Голямата обич на секси синоптичката е турчинът Доан Хасан. Той е едвам на 27 години, само че взе участие в фамилния бизнес, като върти 5 компании за милиони. Двамата с Натали се загаджиха още като деца. Впоследствие са имали и разнообразни други случки, само че в този момент още веднъж са двойка. Русото прелъщение даже получи необикновен подарък от гаджето за рождения си ден през октомври. Тогава половинката на дългокраката хубавица заведе любовта на живота си на сантиментална почивка в Барселона. Другият проблем пред Краев е, че Натали поддържа огромния зложелател ЦСКА. Красавицата постоянно е забелязвана измежду почитателите на " армейците ". Блондинката поставя шапка на " алените " и събира погледите на мъжката част от агитката.

Божидар е самичък в Дания и няма момиче до себе си. Той се слави със своята невзискателност. Роденият във Враца състезател е прочут с това, че не обича нощния живот и не излиза по нощни заведения. Именно това го отличава от огромна част от съотборниците му в националния тим. Краев избира след подготовка да се прибере у дома и да се радва на домакински уют. " Не мога да приказвам дали си има другарка. Това са си негови персонални работи, той си знае ", сподели татко му Бойко Краев пред " България Днес ". В началото престоят на Божката в Дания е доста сложен, защото не знае езика и няма никакви другари. Поради тази причина баща му и майка му се редуват да вървят при него. " Бях при него в Дания за 3 месеца. Майка му също върви. Синът ми е възпитано и културно момче. Никога няма да се възгордее ", признава Краев-старши.

Божидар съумя да стане първенец в датското състезание с " Мидтиланд " още през първия си сезон в клуба. Халфът сигурно към този момент е влезнал в полезрението и на най-страстните скандинавски последователки.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР