Божидара Бакалова най-сетне проговори за връзката си с бъдещия съпруг

...
Божидара Бакалова най-сетне проговори за връзката си с бъдещия съпруг
Коментари Харесай

Божидара Бакалова проговори за връзката си с мъжа на Цеци Красимирова

Божидара Бакалова най-накрая проговори за връзката си с бъдещия брачен партньор на Цеци Красимирова Майкъл Струмейтис.

Сестрата на Ивайла избра тъкмо рождения ден на милионера, с цел да разгласи, че двамата са имали една щастлива и доста потребна връзка за израстването им. Тя пусна фотоси от техни интимни моменти.

„ Честит рожден ден, Майкъл. Ти си ангел и съвсем женен мъж. Бог да благослови и двамата ви(има се поради Цеца Красимирова)”, написа някогашната брадърка и фермерка. Тя изяснява още, че поканата на българската телевизия да опише за връзките си с Майкъл, са я предизвикали да проговори за връзките си с избраница на Цеци.

Струмейтис и Божидара са гаджета, откакто Цеци и милионера се разделят и той идва в България след интервенция. Именно Красимирова среща Бакалова и настоящия си мъж, напомня Хотнюз.

„ Божидара има златно сърце! Много е духовна! Прекрасно момиче! Останахме съвсем година дружно. Ако Цеци ми оказа помощ да се възстановя физически, Божидара ми оказа помощ да укрепна душевен. Тя е същински врач, доста нравствен човек. Майка ми беше същата. Мисля, че Божидара стана част от живота ми, с цел да ме излекува. И с Цеци, и с Божи не сме се карали при разделите. Всичко беше по моя виновност и желая да си останем другари с тях цялостен живот “, споделя още Майкъл.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР