Божидар Митрев е категоричен, че не се играе лесно в

...
Божидар Митрев е категоричен, че не се играе лесно в
Коментари Харесай

Митрев: Който си мисли, че в Левски е лесно, да заповяда

Божидар Митрев е безапелационен, че не се играе елементарно в отбор като Левски. Вратарят на "сините " разяснява обстановката на отбора все още и съобщи, че нещата ще се подредят, един път щом дойдат и головете.

Столичани гостуват на Дунав Русе в мач от 18-ия кръг на Първа лига в сряда от 17:30 часа. Двубоят можете да наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT, на GONG PLAY, на честотите на Дарик радио и минута по минута на GONG.BG.

“В Левски постоянно се играе мъчно. Който си мисли, че е елементарно да заповяда. Но не е по този начин, постоянно има напрежение. Трябва да можеш да носиш на това нещо”, призна Митрев.

“Габриел Обертан и Жорди Гомес са страхотни футболисти. Наистина е наслаждение да играеш с футболисти от тяхната класа и да тренираш с тях, тъй като за мен те са експерти. Мисля, че им би трябвало още малко време да усетят ситуацията в Левски и считам, че сами ще побеждават другите отбори”, разяснява той.

“Всичко, което желае треньорър Делио Роси от нас, се стремим да го изпълняваме. Създаваме и положения. Просто самочувствието пред гола ни липсва за момента предвид на последните ни мачове. Вярвам, че в случай че стартираме да вкарваме повече от тук нататък, ще се върне увереността ни”, сподели още стражът на “сините”.

“В Левски постоянно организацията е била на доста високо равнище. Сега организацията е доста сериозна и в подготвителния развой, и в игровия. Всичко ще се случи с времето. Просто би трябвало самообладание и ние да сме по-уверени, и да изпълняваме всичко, което желаят от нас”, съобщи Митрев.

“Спокоен съм, тъй като получих късмет да играя. Това е едно почитание, за което съм признателен. Доста от нещата, за които съм мечтал са ми се сбъднали, тъй че съм щастлив”, призна той.

“Според мен мачът с Дунав ще бъде тежък. Именно тъй като Дунав няма положителни резултати и ще е извънредно стимулиран против тим като Левски. Ще дадат всичко от себе си, с цел да пресечен тази отрицателна серия. Всичко зависи от нас в този мач. По-класният тим сме. Трябва да си решим мача по-рано и да си тръгнем с успеха от там”, приключи Митрев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР