Божествена намеса - така описа оцеляването си при взрива до

...
Божествена намеса - така описа оцеляването си при взрива до
Коментари Харесай

Гешев твърди, че е оцелял заради намесата на Бог

Божествена интервенция - по този начин разказа оцеляването си при гърмежа до неговия автомобил основния прокурор Иван Гешев. Той акцентира, че счита това и поради обстоятелството, че при атентата няма никакви потърпевши. Гешев съобщи по време на изказването си, че той се е страхувал за други хора, минаващи през мястото на гърмежа с колите си, по тази причина наредил на мястото да дойдат първо коли за спешна помощ.

“Чудо е, че не пострада никой, за мен това е божествена интервенция ”, сподели Гешев.

Главният прокурор акцентира, че разчита на Европол и други непознати служби да разнищят обстоятелствата към атентата. Той го дефинира на няколко пъти като опит за ликвидиране.

“Българската страна, българите и аз персонално имаме интерес ”, с тези думи Гешев разказа нуждата казусът да бъде разгрледан от интернационалните специалисти. Той съобщи също, че израелският специалист, който се е появил на мястото на гърмежа, му е споделил персонално, че в случай че устройството е задействано няколко секунди по-късно, той не би се наел да предвижда резултата. Главният прокурор акцентира, че специалистът не е нарушил закона.



Иван Гешев сподели също, че след случая против него се е развила медийна акция, която не била непозната за него, тъй като такива е имало доста в последните три години. Той обаче бил ангажиран със фамилни и други проблеми, по личните му пояснения.

Гешев назова въпросната акция “мръсна или заблудена ”. Той изясни, че е бил провокиран да се изяснява в две посоки - наличието на израелския специалист и фамилията му. 

" Аз съм българин и мъж, от македонския край, объркали са индивида. Объркали са и политическия тайминг ", това сподели Гешев по адрес на тези, които са поискали оставката му. Той добави, че е изискал " заслужен ексит ", само че той му е бил отхвърлен. Главният прокурор сподели пред медиите елементи от кореспонденцията му в обществените мрежи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР