Божанов се свърза с нас през общи познати. 2-3 пъти

...
Божанов се свърза с нас през общи познати. 2-3 пъти
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова за Мартин Божанов: Мишките не обичат светлината

Божанов се свърза с нас през общи познати. 2-3 пъти пробва да направи среща. Аз сякаш не го счетох за толкоз забавен, само че откакто почна да цитира обстановка, станала в правосъдна зала, реших, че е добре да се срещнем. Това описа Ивайла Бакалова във връзка връзките си с убития с прукор " Нотариуса ".

" Моят мъж бе в ареста без доказателства, по-скоро поради политически аргументи, тъй като е бил на митингите 2020-та година. И имаше едно скалъпено обвиняване. Този човек се свърза с мен, с цел да ми каже, че няма по какъв начин той да излезе, без да се вкарат връзки ", продължи някогашната Мис България.

Тя разяснява и предлагането, което е получено да се дадат 100 хиляди евро. в подмяна на свободата на мъжа ѝ.

" Това предложение пристигна от юриста, който работеше тогава с Мартин Божанов, Емил мисля, че се споделяше. Той сподели, че би трябвало да се дадат не по-малко от 100 хиляди евро. Но тези хора го одобряват това като абонамент.

Тя прави и записи с диалозите си с Нотариуса. На въпрос не се ли е тормозила, че ще пострада, Бакалова отговори: " Страхът в този миг не беше водещ. Не се притеснявах, тъй като се борех за някакъв тип правдивост. Когато знаеш, че си изцяло почтен, имаш един единствен излаз - не да платиш, а да ги изобличиш. Мишките, както ги назовавам, не обичат светлината. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР