Божана Кацарова решила да отреже дългата си коса преди около

...
Божана Кацарова решила да отреже дългата си коса преди около
Коментари Харесай

Божана, която размята безсрамно циците си в ефир, крие трагично минало! Сега пак я чака голяма беля

Божана Кацарова решила да отреже дългата си коса преди към две години. Тя се депресирала и нямала предпочитание за нищо след съдбовна обич в Холандия, написа в "Галерия ". Шеф готвачката, която единствено преди дни се напи на кирка във "ВИП Брадър " и стартира да си развява циците, изпаднала в такава дупка, че през днешния ден даже не желае да си спомня за нея. Ето за какво съвсем не пази фотоси от този интервал. В момента щурата квартирантка твърди, че е влюбена и е намерила своя човек.

Тя даже е подготвена да сътвори семейство – нещо, което преди е считала за неуместно като вид. Доколко е подготвена за тази стъпка обаче, остава под въпрос. Половинката й е Николай Ванчев - досегашен шеф на една от най-елитните рекламни организации у нас. Ники я чакал с боязън, с цел да й връчи пръстен, само че към този момент може и да е размислил. Причината е, че гаджето му не стопира да се захласва по притежателя на нощни клубове Петко Димитров.

„ Божи като че ли е не запомнила къде се намира и по какъв начин наподобяват нещата в профил, толкоз си проличава, че има благосклонности към него, би трябвало най-малко да се опита да ги прикрие. Когато излезе, нека не си скапват връзките с Николай “, разясняват я фенове и нейни близки.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР