Божана Кацарова от ВИП Брадър“ има сериозни проблеми с алкохола

...
Божана Кацарова от ВИП Брадър“ има сериозни проблеми с алкохола
Коментари Харесай

Под въздействието на алкохола Божана троши всичко и се съблича !

Божана Кацарова от " ВИП Брадър “ има съществени проблеми с алкохола и то не от в този момент.

 

Победителката от " Мастършеф “ се събрала с шумна компания, която се забавлява по чудноват метод. Божана не си спомня огромна част от купоните, на които участва. Когато й е радостно, тя се налива със спиртни питиета, след което стартира шоуто за близките.

Източници на " Шоу “ издават, че Божана обича да се съблича под въздействието на алкохола и че обича да хвърля и троши всичко, което се окаже затруднение пред пияната й походка.

Тя е близка на Рая Пеева и една вечер двете по този начин се напили, че сутринта на трезво се хванали за главите какъв разгром са сътворили вечерта. Всичко в жилището било леш, а на тв приемника забелязали окичени сутиени. Благодарение на бельото върху ТВ-то видели рекламата за " Мастършеф “, където Божана се записва за присъединяване и го печели. Брат й и майка й си мислели, че ще се изложи стремглаво.

Афинитетът й към чашката си пролича и във " ВИП Брадър “, където се напи и с помощта на останалите съквартиранти не се изложи чак толкоз доста. Те бързо я покриха и я сложиха да си легне.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР